Et hidtil mere eller mindre ukendt stjernetegn, i hvert fald blandt normal befolkningen, ser nu dagens lys igen. Det drejer sig om Slangeholderen. Sidst det blev brugt var omkring år 0, men blev ikke godtaget som et rigtig stjernetegn. Grunden til at det blev fravalgt er ukendt.
Slangeholderen har atter igen delt vandene i astrologiens verden, og været årsag til megen debat. Visse horoskop sider nægter, at se det som et stjernetegn, og kun tiden vil vise om det bliver bredt godtaget, eller om det langsomt vil forsvinde bort igen.

Slangeholderens periode går fra den 30. november til den 17. december, og lægger sig således imellem Skytten og Skorpionen. Dette betyder dog ikke, at folk der allerede er født får et nyt stjernetegn. Det tegn man er født i beholder man, og det kommer altså kun til at gælde for nyfødte.

Behandlungen sind nicht ohne Risiken. Sie können besser werden, wenn Sie behandelt werden, nicht indem Sie diese und andere Behandlungen abbrechen, sondern indem Sie mehr viagra Schlaf bekommen, richtig essen und sich ausreichend ausruhen.